Kalan Süre

Haberler

Binlerce yabancı alıcı yeni siparişler için CNR KONFEK’e gelecek

Global konfeksiyon sanayinde daha fazla söz sahibi olmak ve yeni ihracat kanalları kurmak isteyen Türk konfeksiyon makine üreticileri, CNR KONFEK 2022 Fuarı’nda yer almaya devam ediyor. Sektörün en büyük temsilcisi olarak düzenlenen fuar, son teknoloji konfeksiyon makine ve teknolojilerine 03-06 Ağustos 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ev sahipliği yapacak.
 
Yerli ve yabancı binlerce sektör profesyonelinin yeni alım yapmak ve sipariş vermek için geleceği CNR KONFEK -  Konfeksiyon Makineleri Fuarı, milyonlarca dolarlık ticaret hacmi oluşturacak. CNR KONFEK; Avrupa, Afrika, Orta ve Uzak Doğu ülkelerinin yanında Türk Cumhuriyetlerinden alım gruplarını misafir edecek.
 
Hostech E-Bilet
 
CNR tarafından uluslararası tanıtım ve pazarlama çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam edilen CNR KONFEK, İstanbul Fuar Merkezi'nde 60 bin metrekarelik sergi alanında düzenlenecek. Fuarda dikiş ve ütüden baskı ve pres makinelerine, nakış makine ve iplikleri üreticilerine kadar yüzlerce yeni ürün ve donanım global pazarla buluşacak.