Kalan Süre

Haberler

En büyük konfeksiyon makine üreticileri CNR KONFEK'te buluşuyor

Dünya konfeksiyon makine sanayinin en büyük markaları 3 Ağustos’u bekliyor. Sektörün kendi fuarı olan CNR KONFEK için hazırlıklarını sürdüren firmalar, son teknoloji ürün ve hizmetlerini daha fazla ticaret ve ihracat için sergileyecek. Global konfeksiyon sanayinde daha fazla söz sahibi olmak ve yeni ihracat kanalları kurmak isteyen Türk konfeksiyon makine üreticileri, CNR KONFEK 2022 Fuarı’nda yer almaya devam ediyor.
 
 
 
"Yeni teknolojilerimizi sergileyeceğiz"
 
AR-GE ve inovasyona ağırlık vererek geliştirdiği tasarımları ve teknolojik değişimleri CNR KONFEK Fuarı'nda sergileyeceklerini dile getiren Malkan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alkan, " Pandemi nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemediğimiz müşteri ve bayilerimizle bu fuarda buluşacağız. Yabancı yatırımcı beklentimizin çok yüksek olduğu CNR KONFEK Fuarı'nda, 51 yıldır ihracat yaptığımız 5 kıta ve 93 ülkeden gelecek profesyonel alıcıların yanı sıra Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ülkeleri, Orta Doğu ve Balkan ülkelerinden de ziyaretçiler görmeyi umuyoruz’’ dedi.
 
 
 
 
"Dört yıl aradan sonra yeniden buluşuyoruz"
 
Uğur Makina Genel Müdürü Temel Kamiloğlu, ‘’50 yıldır tekstil-konfeksiyon dikiş makinaları ve ekipmanları sektörünün en üst markalarının distribütörlüğünü yapan Uğur Tekstil Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 4 yıl aradan sonra yapılacak CNR KONFEK Fuarı'nın mevcutlara ilaveten, yeni sipariş ve bağlantılara vesile olmasını ve mutlak surette sektöre ve ihracatımıza olumlu katkılar sağlamasını umuyoruz. Ayrıca, dünya tekstil konfeksiyon üretiminde önemli bir paya sahip olan Türkiye'de yapılacak olan fuara; Amerika, Japonya, Singapur, Tayvan, Hindistan, Pakistan, Almanya, Fransa, İtalya, Portekiz, İspanya, İngiltere, İsveç, Sırbistan, Bulgaristan, İsrail, İran, Irak, Suriye, Suudi Arabistan, Fas, Tunus, Mısır, B.A.E. , Güney Afrika, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Rusya, Litvanya ve Romanya'dan ziyaretçiler bekliyoruz’’ dedi.
 
 
 
"Yeni yabancı müşteriler kazanacağız"
 
Yuki Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Germi ; ‘’Yuki Makine olarak uzun bir COVID sürecinin ardından CNR KONFEK Fuarı ile yurt dışı müşterilerimizle buluşarak eski yakınlığımızı tazelemek, iş birliğimizi güçlendirmenin yanı sıra yeni yurt dışı müşteriler kazanarak ihracat hacmimizi genişletmek hedefindeyiz. İş akışı olarak durgun geçen bir dönemden sonra ticarete hareket getireceğini düşündüğümüz bu organizasyona; Doğu Avrupa ülkeleri, İran, Irak, Suriye, Rusya, Ukrayna, Hindistan, Pakistan, Arap ülkeleri, Kuzey Avrupa, Makedonya, Romanya ve Yunanistan'dan ziyaretçiler bekliyoruz’’ diye belirtti.